pranarom ulja i shea maslac web shopgdje kupiti cijena

facebook

Pranarom International je znanstveno-istraživački laboratorij specijaliziran za znanstvenu aromaterapiju tijekom posljednjih 20 godina. Upoznajmo njegovu filozofiju i povijest tijekom koje su postali lider u znanstvenoj aromaterapiji ...

Riječ je o respektabilnom lideru iza kojeg stoji farmaceut Dominique Badoux od 1991., čija je strast prema eteričnim uljima i aromaterapiji iznjedrila uspješnu filozofiju znanstvene aromaterapije, prirodne i holističke terapije u skladu sa svim zakonitostima farmaceutske struke. Kao rezultat zahtjevne metodologije koju je slijedio i još uvijek slijedi njegov tim stručnjaka, Pranarom International danas je svjetski lider i jedan od najvjerodostojnijih predstavnika aromaterapije s kredibilitetom.

Za Pranarom je kvaliteta preduvjet! U skladu s tom filozofijom, svaka vrsta eteričnog ulja ili aromatski sastojak podilazi nizu zahtjevnih, strogih i stručnih laboratorijskih analiza (GC-MS kromatografija, analiza na pesticide...) kako bismo Vam mogli zajamčiti aromatsku sirovinu najviše kakvoće, koja je okarakterizirana biokemijskim ''markerom'' – kemotipom. Kada si želite priuštiti Pranaromov najkvalitetniji i vjerodostojni oblik kemotipiziranog eteričnog ulja (CTEO), možete biti sigurni kako dobivate 100% čisti i potpuno prirodni pripravak, s pouzdanim porijeklom, sigurnom primjenom i zdravstvenom ekspertizom.

Pranaromova biljna ulja prirodno su bogata esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E (antioksidans) koji djeluju imaju i vanjski i unutarnji efekt na tijelo. Pažljivo nanoseći odgovarajuća ulja na kožu, oni su hipoalergene supstance koje opskrbljuju epidermis sa svim potrebnim za strukturu, hidratiziranost i vitalnost kože. Esencijalne masne kiseline imaju značajnu ulogu u strukturi kožne membrane te omekšavaju i regeneriraju kožu. Biljna ulja su bogata vitaminima topljivim u mastima (vitamini A, D, E i K) koji štite kožu od oštećenja. Vitamin E je snažan antioksidans te sprječava prerano starenje kože, vitamin A štiti tkiva dok vitamin D kontrolira apsorpciju kalcija. Pranaromova eterična ulja su 100% prirodna, bez dodataka sintetskih sastojaka ili patvorina, 100% čista, bez miješanja s ostalim uljima, masnim kiselinama ili alkoholom te 100% izvorna i autentična, bez dodavanja ili eliminacije određenih sastojaka.

Gdje kupiti? Terra Organica!

U srcu Zagreba, na adresi Antuna Bauera 16, otvoren je Terra Organica maloprodajni dućan s najvećim izborom eteričnih ulja, biljnih ulja i hidrolata, kao i velikom ponudom organske i prirodne kozmetike i prirodnih dodataka prehrani.

Adresa dućana: Antuna Bauera 16, Zagreb

Web Shop: www.terra-organica.hr

Radno vrijeme:

Pon-pet: 09:00-20:00

Subota: 09:00-14:00

Telefon: 01/5576-044


Prikaz veće karte