Pranarom aromaforce

AROMAFORCE Linija sadrži preparate koji uz pomoć kemotipiziranih eteričnih ulja pomažu u osnaživanju obrambene sposobnosti organizma, ublažavaju bolove nadržanog grla, iritaciju sluznice nosa i upale dišnih puteva (otežano disanje). Izvrsna su prirodna metoda za pomoć kod svih simptoma gripe, prehlade i sezonskih alergija.

AROMAFORCE BIO SIRUP s organskim propolisom

Aromaforce sirup sadrži sinergijsku smjesu eteričnih ulja koja djeluju protiv patogenih bakterija i virusa, te djeluju ekspektorirajuće (olakšavaju kašalj). Jedna mala doza sadrži eterična ulja: eukaliptus radiata, eukaliptus dives, srebrna jela, zvjezdasti anis, cimetovac kora i ekstrakt propolisa.

AROMAFORCE ulje za višestruku primjenu (Mini 5mL i 30mL)

Ova mješavina 100%-tnih, čistih i kemotipiziranih eteričnih ulja djeluje na čitav dišni sustav, a istovremeno podiže imunološki sustav. Kao preventiva koristi su u obliku kratke masaže. Kod osjetljive kože (osobito kod djece) potrebno je razrijediti maksimalno 50:50 u biljnom ulju. Može se koristiti i u difuzeru za dezinfekciju zraka u prostoriji. Sadrži eterična ulja eukaliptus radiata, eukaliptus globulus , raventsara, niauli, klinčićevac, ružmarin, čajevac , metvica i lavandin.

AROMAFORCE RASPRŠIVAČ ZA GRLO

Mješavina čistih eteričnih ulja koja olakšavaju tegobe grla poput promuklosti i blage upale, te osvježavaju. Obogaćen je organskim propolisom i koncentratom bobica kupine, koji pomažu tijelu u osnaživanju obrambenog sustava. Pogodno za trudnice. Ne sadrži konzervanse, ni umjetna bojila. Mogu ga koristiti djeca iznad 3 godine.

AROMAFORCE RASPRŠIVAČ ZA NOS

Hipertonična otopina koja čisti dišne puteve nosa i olakšava disanje. Sadrži propolis koji pomaže u osnaživanju otpornosti organizma i umirivanju nadraženosti sluznice nosa. Pogodno za trudnice. Ne sadrži konzervanse, ni umjetne boje. Mogu ga koristiti djeca iznad 3 godine.

AROMAFORCE PASTILE

Pastile s 100%čistim, prirodnim i izvornim kemotipiziranim eteričnim uljima olakšavaju tegobe grla i ždrijela, kod prehlada i upala grla. Idealno se nadopunjuje uz Aromaforce raspršivač za grlo. Ne sadrži konzervanse niti umjetna bojila. Potpuno prirodno rješenje kod bolnog, upaljenog i nadraženog grla i ždrijela. Eterična ulja: limeta, kajeput, paprena metvica, čajevac, lovor, primorski vrisak, cimet-kora, klinčić-pupoljak

AROMAFORCE GEL ZA DEZINFEKCIJU I ZAŠTITU RUKU bez ispiranja

Gel za maksimalnu higijenu i zaštitu ruku, bez potrebe za ispiranjem, hlapi za 15 sek, za višestruku uporabu tijekom dana. Bez PEG-a i konzervansa, omekšava kožu dlanova. Svježi miris djeluje i na podizanje raspoloženja i osnaživanje imuniteta! Sadrži kemotipizirana eterična ulja slatke naranče, klasaste metvice, kajeputa, niaoulija, čajevca, cimetovca i aromatične ravintsare .

AROMAGOM tablete za žvakanje («gumeni bomboni»)

S kemotipiziranim eteričnim uljima idealan su odabir za simptome kao što su suho, bolno, nadraženo ili upaljeno grlo i ždrijelo. Farmaceutski vjerodostojna eterična ulja učinkovito pomažu u ublažavanju svih navedenih simptoma na 100% prirodan način! Sadrži kemotipizirana eterična ulja limuna, niaoulija, timijana, mandarine, zvjezdastog aniša, limunske trave i limuna verbene ...

AROMAFORCE Raspršivač-Sprej za prostor i višestruku namjenu

Pročišćava i osvježava prostor u domu, u uredu, na putovanjima ... Obogaćen dragocjenim eteričnim uljima koja su pomno odabrana kako bi se raspršivanjem postigao učinak pročišćavanja, dezinfekcije, kao i i osvježavanja prostora u kojem boravimo ... Djeluje opuštajuće! Sadrži kemotipizirana eterična ulja limuna, slatke naranče, lavandina, ružmarina, paprene metvice, čajevca itd ... Može se raspršiti čak i u cipele, za osvježavanje i dezinfekciju, kao i na rupčić ili posteljinu.

Gdje kupiti? Terra Organica!

tekst: kemig.hr