promo: green people organska kozmetika

Tražite prirodnu, organsku kozmetiku, bez parabena i štetnih sastojaka, za sebe i svoje dijete?

 

green people organska kozmetika

 

Potražite na www.terra-organica.hr

 

weleda

rasprodaja prirodne kozmetikeKozmetika Weleda, koja ove godine slavi 90. rođendan, danas je vodeći svjetski brand u području prirodne kozmetike i prodaje se u više od 50 zemalja. Još od 1921., zahvaljujući Rudolfu Steineru, znanstveniku hrvatskog porijekla, Weleda proizvodi antropozofske lijekove i kozmetiku u ravnoteži s čovjekom i prirodom, pri čemu se posebna pozornost polaže na iznimnu kakvoću – od izbora sirovina iz biodinamičkog uzgoja ili certificiranih otkupa divlje rastućih sastojaka, sve do cjelovitog proizvoda. Uvijek se pomno pazi na to da sve što se posadi, ubere i preradi bude ekološko, održivo i vjerodostojno. Samo se tako može osigurati i jamčiti iznimna kakvoća proizvoda te prijateljski i odgovoran odnos prema prirodi i ljudima. Ukupna kompozicija izabranih, čisto prirodnih sastojaka - finih biljnih ulja, ekstrakta bilja i mirisnih komponenti iz eteričnih ulja - Weleda proizvode čini privlačnima, izuzetno djelotvornima i dobro podnošljivima.

Weleda kozmetika proizvedena je od 100% prirodnih sirovina vrhunske kvalitete, bez sintetskih aditiva. Sva proizvodnja temelji se na antropozofskom pristupu ljekovitosti biljaka i povezanosti duhovnog u čovjeku i prirodi. Umjesto da gleda na kožu i sve njene slojeve s tradicionalnog znanstvenog stajališta, Weleda gleda dublje. S antropozofijom (Rudolf Steiner 1861-1925.; osnivač i utemeljitelj antropozofije) istraživali su i pronašli jasnu vezu između različitih procesa biljaka i ljudi. Jednostavno rečeno, različiti dijelovi biljke podržavaju različite procese u ljudskom tijelu te u koži.

  • korijen biljke - podržava nervni sustav (dodir, držanje)

  • lišće - podržava ritmičke funkcije (srce, pluća, protok tekućina)

  • cvijet - podržava metabolizam (protok energije)


Svi Weleda proizvodi rađeni su po strogim kriterijima:

  • vrijednosti koje se poštuju su kvaliteta, održivost, kredibilitet, odgovornost i osobna pažnja

  • koriste se samo prirodni sastojci

  • proizvodi su bez mineralnih ulja, sintetičkih mirisa, sintetičkih bojila i konzervansa te parabena

  • sadrže samo prirodne, posebno blage sastojke

  • razvijeni su u uskoj suradnji s liječnicima, dermatolozima i primaljama

  • dermatološki i klinički su testirani (nikada na životinjama)


Weleda je pionir i u certifikatima - tako certificira svoje proizvode putem nove NaTrue certifikacije. NaTrue je neprofitna organizacija koja certificira samo proizvode koji ispunjavaju najviše uvjete prirodnih i organskih sastojaka korištenih u prirodnoj njezi kože. Proces certificiranja za Weledu je počeo 2009. i svi Weledini proizvodi dobivaju novi NaTrue certifikat.


snaga nara

weleda nar anti ageZavodnička ljepota boje, čarobna zrelost bobica – to je nar – voćka koja je baza cjelokupne nove linije prirodne kozmetike Weleda. Slasna zrnca nara bogata su nezasićenim masnim kiselinama, koje djeluju stimulativno na obnavljanje kože. Posebno antioksidativno djeluje punicična kiselina koju ni u kojem drugom biljnom ulju ne možemo pronaći u tako visokoj koncentraciji. Tako je zajamčena zaštita od štetnih vanjskih utjecaja i slobodnih radikala.

Plemenita crvena boja pakiranja privlači pogled na ove proizvode, dermatološki dokazana djelotvornost jamči uspjeh, dok ekskluzivni mirisi crvene naranče i sandolovine upotpunjuju doživljaj.

Weleda je snagu nara pretočila u proizvode za njegu tijela – obnavljajuće ulje, kremu za tuširanje i kremu za ruke, kao i u proizvode za njegu lica - učvršćujuću dnevnu, kao i noćnu njegu, bogati serum, te posebnu njegu za područje oko očiju i usne.

terra organica web shop

Tražite prirodnu, organsku kozmetiku, bez parabena i štetnih sastojaka, za sebe i svoje dijete?

Najveći izbor certificirane organske kozmetike potražite u Terra Organica web shopu:

- birajte između preko 1600 proizvoda najpoznatijih svjetskih brandova prirodne kozmetike i aromaterapijskog asortimana

- registrirajte se i prilikom svake kupnje sakupljajte bodove

- iskoristite brojne akcije i pogodnosti

Ne trošite vrijeme i živce na stajanje u redu i traženje željenog proizvoda po dućanima, kupite sve na jednom mjestu uz povoljne cijene dostave i dostavu na Vaša vrata!

Pratite nas na facebooku i prvi saznajte za akcije i pogodnosti!

Posjetite Terra Organica Web Shop i kupujte povoljnije!